У пологовому будинку Рівного завдали шкоди журналісту та напали на кадровика

12422 1

Ми у соцмережах:

У пологовому будинку Рівного завдали шкоди журналісту та напали на кадровика

У Рівненському міському пологовому будинку черговий скандал.

Один із лікарів у відділі кадрів забороняв  знімати та притиснув дверима журналістку порталу «ЧаРівне» Оксану Кравець у той момент, коли заступниця головного лікаря Тетяна Жабчик напала на начальника відділу кадрів.

Як нам пояснила журналістка, до неї за допомогою звернулася начальник відділу кадрів Зоя Слудчик, коли її з лікарняного терміново викликали на роботу.

- Вона мала передати документацію та доступ до кабінету іншій людині. А я, як журналіст, повинна була це знімати. У цей момент заступниця головного лікаря міського пологового будинку Тетяна Жабчик заборонила мені знімати. Мовляв, так розпорядилася в.о. головного лікаря Світлана Муравська. Мене почали випихати з кабінету, а потім лікар Валерій Нобіс прижав мені дверима руку, - розповідає Оксана Кравець.

Після цього журналістка викликала поліцію. Лікар Валерій Нобіс, який завдав шкоди Оксані, свою провину заперечує:

- Дійсно, я стояв у кабінеті біля дверей. Однак вона знімала стільки, скільки хотіла. Нічого поганого я не робив.

Але і це ще не все. Начальниця відділу кадрів попросила допомоги журналістів, бо вбачає підробку документів. Справа у тім, що існує два накази про призначення в.о. головного лікаря. Один й інший підписані начальником управління охорони здоров’я Рівного Віктором Іськівим.

Тому й невідомо, хто справді зараз має право виконувати обов’язки головного лікаря, Сергій Сулімовський чи Світлана Муравська. Хоч зараз установою керує Світлана Муравська. Це нам підтвердив у телефонній розмові й Сергій Сулімовський. Нагадаємо, що в нього завершився контракт. Зараз за те, хто буде очолювати заклад, йде запекла боротьба.

За словами адвоката працівниці відділу кадрів Катерини Воронюк, коли її підзахисна (Зоя Слудчик) сказала про існування двох ідентичних документів заступниці головного лікаря Тетяні Жабчик, то та на неї накинулась:

- Адміністрація лікарні попросила у моєї підзахисної передати ключі та всю документацію, оскільки та перебуває на лікарняному. Разом з нею ми прибули до її кабінету. У той момент він був опечатаний. Ми довго чекали комісію про передачу документів та ключів. Однак голова комісії Тетяна Жабчик повідомила, що ми, як адвокати, не маємо права перебувати у пологовому будинку, бо заважаємо виробничому процесу. Згодом до нас доєдналася журналіст Оксана Кравець. Лише після цього нас допустили до кабінету, а Кравець зажали дверима. Як тільки моя довірителька повідомила, що існує два однакових накази, то Жабчик відштовхнула мене та почала силою забирати ці накази у начальника відділу кадрів. Внаслідок чого до мого клієнта застосували силу. Враховуючи те, що було багато свідків, вона просто не могла відібрати ці документи.

Слідчі поліції на місці події оформили справу як перешкоджання журналістській діяльності. У цей момент, коли вони опитували свідків, заступниця головного лікаря Тетяна Жабчик здійняла скандал. Мовляв, вона не знає, хто перебуває у кабінеті відділу кадрів та що вони робили з документами.

Читайте також: Кума чи не кума?


ПОВІДОМЛЯЙТЕ СВОЇ НОВИНИ В РЕДАКЦІЮ "РІВНЕ ВЕЧІРНЄ": Тел./Viber/Telegram: +380673625686

Читайте також